Klänning

Hittade denna supersnygga i en La Redoute-broschyr vi fick hem för ett tag sen, och visst är den jättefin? :) Skulle kanske kunna vara någonting till skolavslutningen... Väldigt fin är den iallafall, och ryggen i spets ger den en liten extra touch. 
 
 
 

Two Door Cinema Club - Musiktips igen...

Som ni vet har jag såhääääär bra musiksmak, så nu tänkte jag vara lite snäll och dela med mig av lite bra musik igen haha! Denna gången är mitt tips Two Door Cinema Club, och lyssna speciellt på denna låten! Bra musik in my ♥ hehe!
 

Torsdag

Hejhej! Just nu har jag elevens val, alltså blogg, det är sista veckan jag har det nu så jag får använda denna timme väl till att skriva så mycket inlägg som möjligt, så att ni har något att läsa framöver, haha! Idag har det varit en helt okej dag i skolan, jag har haft prov/förhör i fysiken vilket kändes bra, och annars har det varit lungt och skönt.
 
Igår longerade jag Poppan, hon var ganska stel men det blev lite bättre på slutet iallafall... Hon har varit rätt stel det senaste. 
 
Idag har jag inget speciellt planerat när det gäller Poppan, det blir väl ett pass i ridhuset och bara känna på henne lite, och hoppas att hon inte är så stel helt enkelt!
 
Förra veckan hoppade jag lite, vilket var väldigt kul, speciellt enligt Poppan haha! Hon var jättepigg och glad så jag får väl se till att hoppa snart igen, vill bara att lite utav stelheten ska försvinna först... 
 
Jag känner att jag har lite bloggtorka just nu, så har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva så får när gärna kommentera hehe! Jag som planerade att vara riktigt produktiv gällande bloggningen idag... Jaja, jag kommer väl på något bra att skriva om! 
 
 
Rådjurshopparn i full fart :)

The Head And The Heart

 Dags för lite musiktips tycker jag, så att alla ni som inte upptäckt vad riktigt bra musik är än får en chans att göra det, och så att ni med redan fulländad musiksmak kan få lite nya låtar att lyssna på! ;) Skämt och sido, om ni inte redan hört dessa borde ni verkligen lyssna på dem! The Head And The Heart har många andra bra låtar med, men valde ut två stycken som jag tycker om bäst just nu, så jag tycker, som sagt, att ni borde lyssna på dem!!
 

Vart sjuk med mer

Hej på er! Förlåt för att jag har varit lite borta härifrån ett tag, har inte alls mått bra men nu är det bättre så jag är tillbaka igen! Idag är första dagen jag har orkat mig till skolan, är inte helt kry än men jag mår som sagt bättre iallafall. Det är rätt skönt att vara tillbaka ändå, det blir så långtråkigt när man i princip inte kan göra någonting, och så blir man allt lite sällskapssjuk när man gått hemma hela tiden också hehe. :) Jag har iallafall roat mig med att kolla på film, en hel del film, för det mesta disneyfilmer (♥). Har bland annat sett Brave, vilket verkligen var på tiden, inte jättebra i början men rörande slut! Merida påminner lite om Katniss i Hunger Games faktiskt, med sin pilbåge och allt, och sedan hittar ju hennes mamma nattskattebär i skogen också vilket fick mig att relatera ännu mer till Hunger Games haha. Sedan har jag även sett den nyaste Disneyfilmen, Frozen, säkert ca 4 gånger redan! Verkligen jättebra! Påminner en del om Trassel faktiskt... Det är kul att den utspelar sig i Norge också, så alla har typ norska namn och så rider dem omkring på fjordingar :)) Nog om bra filmer.
 
Dagens planer för Poppan idag är lite dressyr, vi får se hur hårt jag kör beronde på hur stel hon känns... Nu har snön börjat försvinna och är inte alls lika fin längre, och jag har inte hunnit få till några snöiga hästbilder än, typiskt... Jaja, nu längtar jag bara till våren ändå, har aldrig varit mycket för vintern även om det är lite mysigt när första snön kommer!
 
Tyvärr inga nya bilder alltså, me ni får en bild från min och Lovisas "proddsmodellfotografering" (se ironin) som får stå för att lysa upp vintermörkret idag med ett skratt!