Ny väska

Hej på er! Är fortfarande sjuk, hade tänkt att jag skulle må lite bättre idag så att jag kunde gå till skolan imorn, men icke sa nicke. Vaknade upp imorses och förkylningen var istället ännu värre... Som tur är så har jag inte så ont i ryggen längre åtminstone. Iallafall, när jag var på Ullared förra veckan så fick jag bland annat med mig en ny väska hem som jag har tänkt använda som skolväska, tycker den är riktigt snygg faktiskt! Jag knäppte några bilder på den som jag tänkte att ni skulle få se nu. Jag bloggar kanske lite mer sen, men har ju inte så mycket att skriva om nu när jag inte gör mer än ligger i soffan hela dagarna... 
 
 
 
 

America's Next Top Model

Hej på er! Haha, tog lite oseriösa bilder med Lovisa häromdagen, hon spelade arrogant supermodell och jag proffsfotograf. ;) Tänkte att ni skulle få se några av våra mästerverk till modebilder iallafall, och kanske få er ett gott skratt. Gillar speciellt trean och fyran, så dramatiska och snygga haha.
 
 
 
 
 
 
 

Sjuk + Almina & Carrigan

Hej! Just nu ligger jag i soffan, vilket jag har gjort i princip hela dagen, eftersom jag vaknade upp imorses och mådde illa, kändes nästan som att jag skulle svimma när jag gick upp för att äta frukost och jag känner mig inte alls bra, har haft den där feberkänslan från och till men det blir säkert bättre om några dagar. Snälla Julia gör Poppans grejer idag vilket verkligen är jättesnällt, tror inte att jag skulle orka dra mig ut till stallet och sedan mocka om jag ska vara ärlig. Jag har alltså ägnat dagen åt ungefär ingenting, gjort lite skolarbete, kollat på tv och legat med datorn i knät haha! Kollade på film imorses också, Charlie St. Cloud och den var rätt bra faktiskt, lite långdragen ibland, men rätt sorglig. 
 
Jag fotade ju min kompis Almina och Carrigan här om dagen, så jag tänkte att ni skulle få se några av dem bilderna nu! Tyvärr hade det hunnit bli rätt mörkt så vissa blev rätt brusiga eftersom jag fick överexponera och ha på över 1000 i iso. Tyvärr har jag ju ingen autofokus på mitt objektiv med 1,8f stor bländare, så det funkar ju inte när jag ska fota hästar i rörelse så bra så jag får dras med kitobjektivet men det funkar allt. Vi fick ändå till en del bra bilder, och eftersom vi fotade lite stillastående bilder också så kunde vi ju få några sånna rätt ljusa och inte så suddiga eller brusiga. :) Så över till bilderna, visst är dem fina tillsammans? Min favorit är den sista, vilken är din?
 
 
 
 
 
 
 

Ullared

Hej! Igår var jag ju på ullared, därav ingen uppdatering. Jag köpte massor skoj, bland annat både fleece- och ridtäcke, ett pannband, ridbyxor osv. Men mer om det i ett enskilt inlägg senare! Jag hinner bara uppdatera er lite snabbt nu eftersom jag snart måste göra mig iordning för att åka till stallet och hjälpa till på tävlingen som är idag! Ni får en instabild på det jag köpte så länge, bättre bilder kommer! :)